Tiepalvelu vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri

0400 400 144

Akkupalvelu Parkano

Auto ei käynnisty? Iskikö akkuvika? Auton akku on tyhjä? Länsi-Suomen Hinauspalvelu Oy:n akkupalvelu rientää avuksesi nopealla vasteajalla silloin, kun menopelisi hyytyy tien sivuun akkuvian tai huonon akun takia. Soita 24/7-periaatteella päivystävään numeroomme, niin me riennämme avuksesi Parkanon, Kihniön, Ikaalisisten, Karvian, Jalasjärven, Kankaanpään, Kurun ja Jämijärven alueilla vuorokauden ympäri. 

Akkuviasta johtuva pysähdys ei sinänsä ole iso ongelma, mutta keskellä yötä tienpientareelle hyytyneen auton ratissa tilanne ei todellakaan naurata. Siksi kannattaakin soittaa meille, jotta voimme tulla paikalle uuden akun kera – kaikki tämä onnistuu todellakin vain yhdellä puhelinsoitolla, mitään muuta ei tarvita. Akun vaihtaminen käy meiltä nopeasti, ja 24h -päivystys takaa sen, että olemme aina tavoitettavissa.

Uusi akku nopeasti autoon

Kun soitat päivystävään numeroomme, uusi akku autoon järjestyy vaivatta. Tulemme paikan päälle tuomaan uuden akun, sekä hoidamme myös sen vaihtamisen ja asennuksen samalla kertaa. Testaamme toki vanhan akun aina ensin selvittääksemme, onko siinä oikeasti vikaa ja tarvitseeko tilalle vaihtaa uusi akku. Joskus vika voi johtua myös esimerkiksi laturista.

Asiantuntemuksemme ja pitkällisen kokemuksemme ansiosta tiedämme hyvin, millaiset akut sopivat mihinkin automalliin.

Tilaa akkupalvelu nyt!