Tiepalvelu vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri

0400 400 144

Tiepalvelu Parkanosta

Tiepalvelu auttaa kun matkanteko tyssää. Länsi-Suomen Hinauspalvelu Oy:n 24 tuntia vuorokaudessa palveleva päivystys tarjoaa apua tien päällä Parkanon ja Kihniön lisäksi Ikaalisissa, Karvialla, Jalasjärvellä, Kankaanpäässä, Kurussa ja Jämijärvellä. Toisin sanoen voit hälyttää meidät avuksesi vuorokauden jokaisena päivänä ympäri vuoden, oli sitten arki tai pyhä. Vasteaikamme ovat nopeita, joten hädän hetkellä riennämme auttamaan ripeästi kiperissäkin ongelmissa, tarvitsit sitten vara-akkua tai hinauspalvelua.

Apu on aina lähellä

Jos auto ei käynnisty, tulemme auttamaan. Jos on rengas puhki autosta, tällöinkin autamme paikkaamalla reiät tai vaihtamalla renkaat. Avaimet autossa, mutta ovet ovat lukossa? Soita meille. Käynnistysapu? Kyllä järjestyy. Ja kuten mainittua, viimeisenä konstina voimme hinata autosi tai muun menopelin esimerkiksi haluamallesi korjaamolle.

Tiepalvelumme on luotettavaa ja asiantuntevaa, ja mikä tärkeintä, aina saatavilla silloin kun matkasi tyssää tienpientareelle syystä tai toisesta. Soita päivystävään puhelinnumeroomme ja kutsu meidät paikalle, niin matkasi jatkuu pikimmiten. Tarpeen vaatiessa pystymme järjestämään paikalle myös hintatasoltaan edullisen sijaisauton, jolloin pystyt jatkamaan matkaasi akuuteissa tilanteissa ilman pidempiä keskeytyksiä.

Tilaa tiepalvelu nyt!