Tiepalvelu vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri

0400 400 144

Hinaus Parkano

Hinaus Parkanon ja Kihniön seuduilla 24-päivystyspalvelun kera vuosien kokemuksella. Kun matkanteko tyssää tienpientareelle tai ojaan, me riennämme paikalle auttamaan ja vetämään autosi pois pulasta. Henkilöautojen hinauksen ohella hinaamme esimerkiksi pakettiautot, kaupunkimaasturit, mopoautot sekä mopot ja moottoripyörät.

Auton hinaus tapahtuu meillä paitsi kunnon kaluston, myös osaavan kuljetushenkilöstön toimesta. Huolehdimme hinauksessa ja auton kuljetuksessa siitä, ettei siihen aiheudu lisävahinkoja. Lisäksi autamme kolaripaikalla esimerkiksi siivoamalla irtokappaleet ja muut osat pois niin, ettei niistä aiheudu ongelmia muille tienkäyttäjille. Meiltä saatava hinauspalvelu on siis varsin kokonaisvaltaista.

24/7/365

Tarjoamamme hinauspalvelu on käytettävissä aina vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Toisin sanottuna palvelemme hinausten merkeissä tinkimättömällä 24/7-asenteella, joten voit soittaa meidät apuun vaikka keskellä yötä, niin arkena kuin pyhinäkin. Palvelemme kattavasti Parkanon ja Kihniön sekä mm. Ikaalisen, Karvian, Jalasjärven, Kankaanpään, Kurun ja Jämijärven alueilla.

Ammattitaitoinen ja päivystävä hinausapu Parkanon ja Kihniön alueilla on olemassa juuri sinua ja sitä hetkeä varten, kun ajoneuvosi jää tien poskeen esimerkiksi konerikon, kolarin tai ulosajon takia – harmillisia syitä kaikki, mutta apua on kuitenkin saatavilla. Kun soitat meille päivystävään puhelimeemme, hinausauto saapuu paikalle nopealla vasteajalla vaikka yön pikkutunteina. Siksi saat meiltä pikaiset hinaukset aina silloin kun tarve on suurin. Vaikka ajoneuvosi jättäisi sinut pulaan, me emme tee niin. 

Tilaa hinaus nyt!